Vožnja tovornjakov za smeti po intervencijski poti

Če imaš kakršen koli predlog, idejo ali željo, ki bi izboljšala, popestrila ali olajšala življenje v Soseski Rače bomo veseli če nam ga boš zaupal/a

Vožnja tovornjakov za smeti po intervencijski poti

Prispevajod TS » 13.10.2011, 19:59

Urban in g. Žunko,

Prosim, pogovorita se s pristojnimi s Snage, da njihovi tovornjaki ne bodo več vozili po intervencijski poti - pločniku med blokoma na Mariborski in otroškim igriščem (tovornjak za mešane odpadke tega ne počne več, ostali pa), saj je to sprehajalna in intervencijska pot in niti ni projektirana za težke tovornjake, pa še nevarno je za otroke in ostale stanovalce, saj se zgodi, da se včasih tudi dopoldan kdo igra na igrišču.

Temo o postavitvi dveh količkov na sredini te poti (s tem bi bil še vedno v celoti omogočen dostop intervencijskih vozil - do polovice z vzhodne in do polovice z zahodne strani) smo načeli že na majskem skupnem sestanku za ureditev košnje zelenic. Pogovoriti se moram s predstavniki blokov saj sem prepričan, da je to edina rešitev, da preprečimo komurkoli vožnjo po bližnici, ki pa je nevarna za vse stanovalce, še posebej pa za otroke. Prosim, da se dogovorita in vsak priskrbi po en predračun za postavitev dveh jeklenih stebričkov na sredini intervencijske poti.

Lep pozdrav,

Tomaž Seliškar
TS
Site Admin
 
Prispevki: 143
Pridružen: 01.06.2011, 20:44

Vrni se na Predlogi, ideje, želje za celotno sosesko Rače

Aktivni uporabniki

Število aktivnih uporabnikov: Noben neregistriran uporabnik in 1 gost

cron